Tradycyjnie, tuż po 20.00 ostatniego dnia roku 2015, powitamy Państwa przy ICE BARZE kieliszkiem zmrożonego Jack’a Daniels’a Honey i zapewnimy niezapomniany pokaz sztucznych ogni o północy, oraz zabawę przy dźwiękach zespołu VanBar. Zapraszamy!
Menu, 300 zł/os.
Przystawka
Grzaneczki z pesto, mascarpone i szynką parmeńską
Zupa
Pikantny krem z selera z nutą białej czekolady, sosem balsamicznym i prażonymi migdałami
Danie główne
Sakiewka z polędwiczki wieprzowej wypełniona podgrzybkami duszonymi na białym winie, serwowana z sosem tymiankowym i gratin ziemniaczanym wzbogaconym suszonym pomidorem i kaparem, w towarzystwie lekkiej sałatki z rukoli.
Deser
Słodka Niespodzianka Szefa Kuchni
Gorące dania..
II. Roladka z kurczaka z nadzieniem z sera camembert i szpinaku, podana z sosem pistacjowym i pieczonym ziemniakiem oraz sałatką winegret
III. Pieczarkowo-serowy krokiecik z czerwonym barszczem
Bufety..
Łosoś przygotowany w całości i faszerowany szpinakiem
Tatar z łososia
Roladka z wędzonej ryby z musem warzywnym
Śledź w śmietanie
Śledź o tradycji rosyjskiej
Roladki z rostbefu z masełkiem chrzanowym i szparagiem, podane w sosie balsamicznym
Roladki z szynką parmeńską i melonem
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki z owocami morza
Tortille z kurczakiem i warzywami
Pate z wątróbki duszonej na koniaku z grzybami
Sałatka z kozim serem i marynowaną dynią
Sałatka z groszkiem cukrowym
Sałatka wiedeńska z grillowanym kurczakiem i boczkiem oraz grzankami bazyliowymi
Pieczywo mieszane
Masło
Na stołach..
Deski SORAY – mięsa pieczone/ wędliny /kiełbasa i kabanosy/ sery pleśniowe i sery żółte
Sosy do mięs i wędlin
Patery owoców i ciast
Ponadto w cenie, bez limitu zapewniamy..
Wódkę Wyborową oraz feerię kolorowych drinków, które przygotuje dla Państwa utalentowany barman a także lampkę wina musującego o północy, kawę, herbatę i napoje
Rezerwacja: +48 12 284 33 40, 281 55 55