A to wszystko czeka na Was podczas Sylwestra w Hotelu SORAY! Zapraszamy!
MENU
Przystawka
Roladka szpinakowa z pstrągiem i buraczkiem
podana z musem z dyni
Zupa
Krem serowo-cebulowy
podany z grzaneczkami czosnkowymi i szczypiorkiem
Danie gorące
Polędwiczka wieprzowa
z nadzieniem ze spianaty i serka śmietankowego
w sosie winnym z krewetką, podana z gnocchi buraczkowym
oraz grillowaną cukinią
Deser
Słodka niespodzianka
II danie gorące
Roladka z kurczaka w sosie maślanym,
wypełniona kurkami, twarogiem i pestkami dyni,
podana z musem z duszonej marchewki z rozmarynem
oraz rukolą
III danie gorące
Bogracz wołowy
Zimna płyta na stołach
Deski SORAY:
mięsa pieczone/wędliny/kiełbasa i kabanosy/
sery pleśniowe i sery żółte
Bufety
Bufet rybny
Galantyna
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Tortille z kurczakiem i warzywami
Śliwki w boczku
Pâté z wątróbki i z konfiturą
Sałatki
Śledź w śmietanie
Carpaccio wołowe na grzance
Krewetki z mango
Śledź w curry
Rozbef z musem chrzanowym i szparagami
oraz inne rozmaitości…
Słodkości
Ciasta i owoce
Ponadto bez limitu zapewniamy…
Wódkę Absolut oraz feerię kolorowych drinków,
które przygotuje dla Państwa utalentowany barman,
a także lampkę wina musującego o północy,
kawę, herbatę i napoje.